[ad_1]
با وجود سرخ شدن 337 شهر کشور، همچنان رعایت پروتکل های بهداشتی خوب نیست و در مرز 57 درصد حرکت می کند.
به گزارش ایسنا، بر اساس اعلام وزارت بهداشت، در حال حاضر 337 شهر با رنگ قرمز، 64 شهر با رنگ نارنجی و 47 شهر با رنگ تاج زرد قرار دارند و هیچ شهر دیگری در نقشه آبی کشور قرار ندارد.
این در حالی است که به گفته معاون بهداشتی وزارت بهداشت، شاخص رعایت پروتکل های بهداشتی در کشور در هفته منتهی به 30 بهمن 1400 (از 30 بهمن تا 30 بهمن ماه) به 57، 12 درصد رسیده است. آماری که مطمئنا نمی تواند در پیشگیری از انتقال کرونا با نوع بسیار مسری omicron موثر باشد.
روند رعایت پروتکل های بهداشتی 20 تا 30 بهمن ماه 1400 را در نمودار زیر مشاهده می کنید:
به نوبه خود، میانگین میزان رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی استان های کشور در بازه زمانی 22 تا 27 بهمن 1400، 60.73 درصد بوده است. در این شاخص بیشترین میزان انطباق مربوط به فرودگاه ها با 97.83 درصد و کمترین میزان انطباق مربوط به کارگاه ها و صنایع کوچک کمتر از 25 نفر با 54.08 درصد است.
میانگین استفاده از ماسک در اماکن عمومی استان های کشور در این مدت 54.82 درصد بوده که بیشترین میزان استفاده از ماسک در اماکن عمومی مربوط به فرودگاه ها با 95.65 درصد و کمترین میزان استفاده از ماسک به مراکز ورزشی با 45.89 درصد بوده است.
میانگین درصد رعایت پروتکل فاصله گذاری در اماکن عمومی استان های کشور از 22 تا 27 بهمن ماه 1400 55.43 درصد بوده که بیشترین میزان رعایت مربوط به ادارات و ارگان ها با 85.36 درصد و کمترین میزان رعایت مربوط به ورزش. مراکز با 46. 96 درصد بود.
همچنین میانگین رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی استان های کشور از 22 تا 27 بهمن ماه 1400، 59.37 درصد بوده است. به نوبه خود، بیشترین میزان رعایت مربوط به فرودگاه ها با 95.65 درصد و کمترین میزان انطباق مربوط به مراکز ورزشی با 52.54 درصد بوده است.
به نوبه خود، میانگین درصد رعایت پروتکل واکسیناسیون در اماکن عمومی کشور از 22 تا 27 بهمن 1400، 85.23 درصد بوده است. بیشترین میزان پروتکل واکسیناسیون در اماکن عمومی ورزشگاه با 95.65 درصد و کمترین میزان در کارگاه ها و صنایع کوچک با 78.37 درصد مشاهده شد.
به نوبه خود، به گفته معاون بهداشتی وزارت بهداشت، بر اساس اقدامات ناشی از تشدید بازرسی ها از 30 تا 27 بهمن 1400، از 3 میلیون و 577 هزار و 807 مرکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی و کارگاه های سرپوشیده، برای تعداد 226774 بازرسی انجام شده است.
همچنین در این مدت 39 هزار و 107 مرکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، میادین عمومی و واحدهای کارگاهی به مراجع قضایی ابلاغ و به مراجع قضایی معرفی شده و از این تعداد یک هزار و 272 مرکز پلمب شده است.
انتهای پیام
منبع